Her Detayına Kadar Tesisinizi Kuruyoruz ve Ücretsiz Eğitim Veriyoruz.
  

 
Doğru Makina ve Ekipman Seçimi oldukça önemli bir konudur.
Tercih edeceğiniz makinada bulunan disk fırçalar halıya yeterli sertlikte baskı uyugulayabilmelidir.
( Piyasadaki makinalarda bu baskı sistemi iki şekildedir. Birincisi lineer sistem baskı ( Torna makinalarında kullanılan sağlam sistem ) İkincisi ise pnomatik silindir kullanılarak yapılan baskı şeklidir. Burada mutlaka lineer sistem tercih edilmelidir. Pinomatik baskı sistemi homojen hava dağımından ötürü yeterli baskıyı sağlayamadığı gibi , halının kalınlığına göre değişen hassasiyette baskı sağlayamadığı için makinayı verimsiz kılabilmektedir.
Makinanın arka ünitesinde bulunan durulama ve halı üzerindeki nesneleri temizleyen sistemin verimli olması da makina seçimini etkileyen en önemli teknik ayrıntılardan biridir. Burada mutlaka zıt yönlü dönen fırça sistemi olması, kaliteli hizmet üretebilmek için çok önemli bir ayrıntı olarak karşımıza çıkan çok önemli hususlardan sadece bir kaç tanesidir.
Komman makina olarak biz, yıkama kalitesi açısından en verimli sistemleri, en doğru yerleşimler ile, kalite ve sğlamlık üzerine inşa ederek , sizlere dünyanın en verimli, en sağlam halı temizleme ekipmanlarını sunuyoruz. 
Daha detalı bilgi ve onlarca farklı ayrıntıyı öğrenmek için bizimle temas kurmanız halinde , makina mühendislerimiz size bilgi vermekten mutluluk duyacaklardır. 

Ayrıca Komman Makina olarak size sadece makina satmıyoruz dilemeniz halinde bulunduğunuz ülke ve şehirde tesisinizi kuruyoruz ve ücretsiz eğitimler veriyoruz. Eğitimlerimiz sadece makina kullanımları ile sınırlı kalmıyor halıların teknik temizleme eğitimlerini de kapsıyor.