ERA 111 MOLEKÜLER ÇALIŞMA SİSTEMİ
Era 111 moleküllerinin kiri yapıştığı yüzeyden koparıp su ortamına taşıması:

Kirli bir halı Era 111 ile fırçalandığında Era 111 in hidrofobik kısmı (uç kısmı) kir ile etkileşir, onları sarar ve kire tutunur.

Diğer taraftan Era 111 moleküllerin hidrofilik kısımları (baş kısmı) su molekülleri ile kuvvetli şekilde etkileşip kirlerle etkileşmez.

Eksi olan baş kısımların, su molekülünün kısmi olarak artı yüklü olan hidrojenleri tarafından çekilmesi sureti ile Era 111 kiri bulunduğu ortamdan çekmiş ve suya geçmesini, çözünmesini sağlamış olur.Böylece kir hav arasından (yapıştığı dip ve yüzeyden) ayrılmıştır.Yapıştığı dipten ayrılan kir ve yağlar gelberi yapmak sureti ile uzaklaştırılarak tam bir temizlik sağlanır.Kir yüzdürme özelliği olarak da nitelendirilen bu özellik Era 111 in sahip olduğu aktif köpük formülasyonunun bir sonucudur.

Boraks; su, oksijen, sodyum ve bordan meydana gelen antiseptik antifungal,koku giderici ve dezenfaktan özellikleri olan doğal bir mineraldir. Boraks Katkısı Konsantre Era 111 Halı Şampuanının gücüne güç katmaktadır.
Boraksın Halı Şampuanında doğru formülüze edilişinde, ülkemizde bilgi birikimine sahip tek Firma Era 111 Halı Şampuanı üreticisi Sabuncuoğlu Kimya dır. Aylar süren denemelerde Boraks katkılı Era 111 Halı Şampuanı ile yıkanan halıların parlaklık oranlarında artış, lekeler ile daha etkili mücadele, suyun iyon yapısındaki bozulma nedeni ile daha az ürün kullanımı ve daha etkili sonuçlar elde edilmiştir, ve bu durum aşağıda görebileceğiniz Ege Üniversitesi Raporu ile kanıtlanmıştır.

Daha Az Ödersiniz: Era 111 Halı Şampunanı kullanarak aylık ve yıllık toplam deterjan maliyetlerinizi aşağıya çekersiniz.
Kaliteyi Artırırsınız: Parlaklık, yumuşaklık ve üstün temizleme gücü sayesinde çıktı kalitenizi yükseltirsiniz.
Marka Değerinizi Yükseltirsiniz: Era 111 Halı Şampuanı gibi kalitesi ile marka olmuş bir ürünü kullanarak ulaştığınız yüksek kaliteli sonuçlar ile müşteri memnuniyetinizi ve marka değerinizi yükseltirsiniz.
Her Yıl Düzenli Büyüme Sağlarsınız: Yaptığımız istatistikler Düzenli Era 111 Halı Şampuanı kullanan işletmelerin her yıl ortalama % 70 in üzerinde büyüdüklerini göstermektedir. Era 111 ile oluşturduğunuz müşteri memnuniyeti size yıllar içinde artarak devam eden sadık müşteri kitlesi ve tavsiye ile eklenen başka yeni müşteriler olarak geri döner.

ONU MÜKEMMEL KILAN 10 ÖZELLİK

ULTRA PARLAKLIK
Era 111 halı şampuanının en büyük özelliklerinden bir tanesi halılara parlaklık veren bir formüle sahip olmasıdır
DÜŞÜK KULLANIM MALİYETİ
Ultra konsantre oluşu nedeni ile Era 111 Halı Şampuanı, 60 kg ile 5.000 - 10.000 m2 arası halı yıkama kapasitesine sahip Türkiye ve Avrupadaki tek üründür
AĞIR GÖREV KONSANTRE
En zorlu görevler için hazırlanmış ultra konsantre bir üründür
YÜKSEK PERFORMANS
Ağır kir ve lekelerde maximum etki
KİRLERİ DİPTEN YÜZEYE TAŞIMA
Moleküler çalışma sistemi sayesinde Era 111 molekülleri halının hav arasına girerek kirleri dipten yüzeye taşır
ANTİSTATİK - ANTİALERJİK
Kolay durulanabilen hammaddeler halıdan tamamı ile uzaklaşabildiği için ortamdaki toz ve kirleri üzerine çekmez
KOLAY DURULANMA
İşlevsel bol ve zengin köpüğe rağmen kolay durulanma özelliği
CANLI RENKLER
Era 111 Halı Şampuanı parlaklık veren formülü nedeni ile renklerin canlı görünmesini sağlar
YAPIŞKAN KALINTI BIRAKMAZ
Yıkama sonrası yapış yapış olmayan deterjan kalıntısız halılar
YUMUŞATICILI- BORAKS KATKILI
Kesinlikle ilave yumuşatıcı kullanımına gerek yoktur. Boraks katkısı ile sert sularda bile ürünün yüksek performans ile çalışmasına yardımcı olup hijyen sağlar