Bildiğiniz gibi, elektrik tüketimi, su harcamaları gibi enerji harcamaları gün geçtikçe artmaktadır. Endüstriyel halı temizleme makinesi kullanmak, bu tüketimi azaltmanın en iyi yolu gibi görünse de, CE ve EAC sertifikasına sahip olmayan ve enerji tüketimi açısından evrensel kalite standardını sağlamayan birçok zayıf makine var. Çoğunlukla üreticiler, müşterilerin harcamalarından ziyade fayda elde etmek için üretim giderlerini azaltmaya devam ediyor ve bu durum, piyasadaki uzun ömürlü olmayan makinelere ve kalitesiz ürünlere yol açıyor.

KOMMAN MAKİNA'da CE ve EAC tarafından tanımlanan tüm kalite standartlarını taşıyoruz. Ayrıca, trend makineleri tasarrufuna odaklanıyoruz. Lazer sistemimize baktığımızda, bu sistem daha az enerji tüketimi sağlar ve halının büyüklüğünü hesaplar ve halının uzunluğuna göre motorlarla çalışır. Bu süreçte motorlu vagonunuz tam tur yerine halı uzunluğu üzerinde çalışıyor.

Bu otomatik halı temizleme makineleri açısından bir tür devrimdir! Mutluluğunuzu ve bu tür halı yıkama makinelerini üretmeyi önemsiyoruz. Bant sistemine ek olarak, yassı bant yerine bölümlenmiş bant ile çalışıyoruz. Bu ayarlamalar, makine bandınızla ilgili bir şey olursa, bandın bir parçası olmadan çalışabileceğiniz düşünülmüştür. Ancak geleneksel sistemde, sahip olduğunuz tüm düz bantları değiştirmeniz gerekir!